Ylimääräinen yleiskokous 14.11.2022 - Skydive Jyväskylä

Ylimääräinen yleiskokous 14.11.2022

Hei JLK:n jäsenet!

Jyväskylän laskuvarjokerho ry:n ylimääräinen yleiskokous järjestetään maanantaina 14.11.2022 klo 18:30 JAMK Lutakon kampus, Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä, sekä etäyhteys Google Meet. Liitteenä kokouksen esityslista.

Kokouksessa äänestetään aloitetaanko yhteistoiminta Alavuden Ilmailukerhon kanssa sekä sääntömuutoksista mikäli yhteistoimintaan lähetään.

JLK säännöt 14 §:

... Ehdotusten on hyväksytyiksi tullakseen saatava ensimmäisessä kokouksessa kolme neljännestä annetuista äänistä, toisessa kokouksessa yksinkertainen äänten enemmistö. ...

Äänestys järjestetään suljetulla lippuäänestyksellä. Etäyhteyksin osallistuvat voivat äänestää myös anonyymisti OpaVote palvelun kautta. Etä-äänestäjien täytyy ilmoittaa äänestyshalukkuutensa etukäteen sähköpostitse kerho@skydivejkl.fi 14.11.2022 klo 17:00 mennessä, jotta voidaan lähettää äänestyslinkki äänestyksen alkaessa. Käytä sitä sähköpostia, mihin myös linkki lähetetään. Etä-äänestämisestä tulee liitteenä erillinen info. 

Toivomme, että kokoukseen osallistuvat ilmoittavat osallistumisestaan etukäteen sähköpostitse osallistumistavasta riippumatta. Samassa taloudessa olevien jäsenten tulee jokaisen ilmoittautua kokoukseen itse ja etänä osallistuttava omalla laitteellaan mahdollista äänestystilannetta varten. Etä-äänestäjän on oltava kokouksessa etänä paikalla silloin, kun äänestys suoritetaan.

Johtokunta muistuttaa, että yhdistyksen sääntöjen 12 §:n mukaan yhdistyksen kokouksissa on puheoikeus kaikilla jäsenillä, äänioikeus vain varsinaisilla jäsenillä.

Saapumisohjeet: 

Jamkin P-paikoilla ei ole pysäköinninvalvontaa klo 15:30 jälkeen. Pysäköintipaikkoja löytyy Dynamo-rakennuksen takana Fortunakujalla ja vastapäätä sijaitsevan Turbiinitalon muuripihalla. Piippukadulla, Blomstedtinkadulla ja Fortunakujalla on kiekkopaikkoja.

Ulko-ovet menevät lukkoon klo 18, joten ulko-ovella on sisäänpäästäjä klo 18:15-18:30. Muina aikoina soita 040 571 3134 (Rika).

Kokoustila sijaitsee 3. kerroksessa, D311.

Esityslista

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen asialistan hyväksyminen
3. Valitaan puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
4. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
5. Esitys Jyväskylän laskuvarjokerhon ja Alavuden ilmailukerhon yhteistoiminnasta
6. Esitetyt yhdistyksen sääntömuutokset
7. Päätös Jyväskylän laskuvarjokerhon ja Alavuden ilmailukerhon yhteistoiminnasta
8. Päätös yhdistyksen sääntömuutoksista
9. Kokouksen päättäminen

Tilaa uutiskirjeemme

Tiedotamme uusimmista tandemajoista, tapahtumista ja tarjouksista!