Skydive Jyväskylän verkkosivut ja samalla lahjakortit uudistuivat maaliskuussa 2022. Vanhat alkeiskurssi- ja vapaan summan lahjakortit eivät suoraan toimi verkkokaupassa, mutta voimassa oleva lahjakortti voidaan vaihtaa uuteen.

Jos sinulla on tandemlahjakortti, sitä ei tarvitse vaihtaa. Voit ilmoittautua sen koodilla suoraan Tandem - Ajanvaraus -sivun kautta tandemkurssille.

Mistä tunnistan vanhan lahjakortin?

  • Ostettu ennen maaliskuuta 2022 vanhoilta verkkosivuilta / kerholta
  • Vanhat lahjakortit PDF-muotoisia paperilappuja

Uudet lahjakortit ovat sähköisiä ja näyttävät tältä:

Miten uusi lahjakortti toimii?

Uudessa verkkokaupassamme on myynnissä tandemkurssit, alkeiskurssit sekä lahjakortti. Lahjakortti ei ole sidottu tiettyyn tuotteeseen, vaan se toimii maksuvälineenä Skydive Jyväskylän verkkokaupassa tai paikan päällä. Tämä poikkeaa aiemmasta, kun lahjakortit oli usein sidottu tiettyyn kurssiin. 

Uusi lahjakortti ei täten suoraan ole kurssi-ilmoittautuminen, vaan jotta pääset kurssille, tulee lahjakortilla ostaa verkkokaupasta tandem- tai alkeiskurssi. Lahjakortilla oleva koodi syötetään kassalla, jolloin tilauksen summasta vähentyy automaattisesti lahjakortin arvo. Jos lahjakortilla on enemmän saldoa kuin ostoskorissa, jää loput saldosta voimaan lahjakortille. Lahjakortin jäljellä oleva saldo näkyy lahjakortilla.

Uusissa lahjakorteissa huomionarvoista on myös se, että jos kurssin hinta muuttuu ennen kuin kurssi on ostettu lahjakortilla, ei lahjakortin saldo muutu, vaan voit joutua maksamaan erotuksen tai lahjakortille voi jäädä saldoa yli oston jälkeen.

Uudet lahjakortit eivät ole sidottu ostajan nimeen, vaan ne voidaan antaa lahjana eteenpäin huoletta, välittämällä lahjakorttisähköposti, linkki tai lahjakortin koodi lahjan saajalle.

Kuinka vaihdan vanhan lahjakortin uuteen?

Alkeiskurssilahjakortti

Vanhan lahjakortin voi vaihtaa uuteen. Alkeiskurssilahjakortti voidaan myös vaihtaa suoraan ilmoittautumiseen johonkin tämän kauden saatavilla olevista alkeiskursseista

Tandemlahjakortti

Jos sinulla on vanha tandemlahjakortti, sitä ei tarvitse vaihtaa. Voit ilmoittautua sen koodilla suoraan Tandem - Ajanvaraus -sivun kautta tandemkurssille.

Vapaan summan lahjakortti

Vanhan vapaalla summalla olevan lahjakortin voit vaihtaa uuteen lahjakorttiin tai lahjakortin summaa vastaavaan hyvitykseen alkeis- tai tandemkurssista.

Ota yhteyttä vaihtaaksesi lahjakortti

Ota yhteyttä ao. lomakkeella. Kerro seuraavat tiedot:

  1. Koko nimi
  2. Sähköpostiosoite
  3. Puhelin
  4. Vanhan lahjakortin koodi
  5. Haluatko käyttää lahjakortin tandemiin, alkeiskurssiin (kerro minkä kuun kurssille tulet) vai vapaasti käytettävään uuteen lahjakorttiin