Vierailijat

Jyväskylän laskuvarjokerhokin vierailee @Parasummer2013

Jyväskylän laskuvarjokerho toivottaa vieraat tervetulleiksi!

Vaadimme toimintaan osallistuvilta kerhon jäsenyyden. Miksi? Katso FAQ.

Oppilaat

Mikäli olet koulutettu aiemmin toisessa koulutusorganisaatiossa, ota ensin yhteys koulutuspäällikköömme.

Keskustelemme läpi tilanteesi ja teemme tapauskohtaisen suunnitelman oppilasurallesi. Huomioi, että toimimme yhdistyspohjaisesti, liittyessäsi jäseneksi yhdistykseemme saat käyttöösi ne koulutuspalvelut, mitä yhdistyksemme tuottaa - et ole asiakas, olet jäsen ja tervetullut kaikkeen muuhunkin toimintaamme.

Koulutamme PL-koulutusohjelmalla (pakkolaukaisu), meillä ei ole NOVA/AFF -koulutusta. Mikäli olet saanut NOVA/AFF -tasosi läpi, pystyt jatkamaan koulutusta yhdistyksessämme suoraan. Mikäli kuitenkin tasosi ovat vielä kesken, on sinulla vaihtoehtona joko suorittaa tasot loppuun jossain muualla tai sitten aloittaa oppilasura uudestaan, PL-koulutusohjelmalla.

Lisenssihyppääjät normaalitoiminnassa

Vaadimme normaalihyppytoiminnassamme kaikilta operatiiviseen toimintaan osallistuvilta yhdistyksemme jäsenyyden. Katso hinnasto-sivulta liittymisohjeet. Satunnaisesti vierailevilta hyppääjiltä emme vaadi jäsenyyttä.

Toisekseen, sinulla tulee olla kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Sekä SIL että USPA -jäsenyydet sisältävät tämän. Vakuutuksen vakuutusmäärä 1.000.000,00 (EUR tai USD tai SDR), todistus vakuutuksesta oltava mukana.

Etsi ja ota mukaasi tarvittavat dokumentit:

  • Henkilöllisyystodistus
  • Jäsenkortit
  • Mahdolliset lisenssit
  • Hyppypäiväkirja
  • Varusteiden kirjat (varjokirjat sekä päävarjoon että valjaisiin / varavarjoon)
  • Mahdolliset vakuutustodistukset

Varustetarkastusta helpottaa, jos sinulla on SIL-kerhon tägi varusteissasi.

Ennen hyppäämään saapumista lue hyppytoiminnan ohjeet sekä täytä Waiver valmiiksi. Tutustu myös laskeutumisalueen karttaan.

Lisenssihyppääjät / jäsenyys tapahtumien aikana

Tapahtumien aikana (boogiet ja vastaavat) vierailevat hyppääjät voivat hypätä koneistamme, mikäli he ovat kattojärjestöjen Suomen Ilmailuliitto (SIL) tai United States Parachute Association (USPA) jäseniä. Jäseniltämme emme vaadi SIL/USPA -jäsenyyttä.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä sähköpostitse kerho@skydivejkl.fi.