Kausi 2024 alkanut - alkeiskurssit ja ekat tandemit myynnissä - Skydive Jyväskylä

Kausi 2024 alkanut - alkeiskurssit ja ekat tandemit myynnissä

Luet nyt Kausi 2024 alkanut - alkeiskurssit ja ekat tandemit myynnissä 2 minuuttia Seuraava AIK & JLK Boogie tulee taas!

Hyppykausi 2024 on jo avattu ja ensimmäiset alkeisoppilaatkin saatu taivaalle! 

Nyt kannattaakin ottaa homma haltuun ja toimia alla olevien ohjeiden mukaan:

ALKEISKURSSIT

Laskuvarjohypyn alkeiskurssilla saat tarvittavat teoriatiedot hyppäämisestä ja teet käytännön harjoitteita kokeneiden kouluttajien ohjaamana. Kurssin päätteeksi pääset hyppäämään yksin laskuvarjo selässäsi lentokoneestamme! Ensimmäisen hypyn jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa oppilasuraasi kouluttajan opastuksella aina itsenäisen hyppääjän lisenssiin saakka. Eli mikäli haluat jatkaa harrastuksen parissa enemmänkin - alkeiskurssi on valintasi.

Skydive Jyväskylän 2024 alkeiskurssit järjestetään kerran kuussa huhtikuusta elokuuhun ja ilmoittautuminen on auki -> verkkokauppaan

TANDEMIT

Tandemhyppy hypätään tandemhyppymestarin kanssa samoihin valjaisiin kiinnitettynä ja hyppymestari huolehtii turvallisesta vapaapudotuksesta, varjon avauksesta ja ohjaamisesta sekä alastulosta. Eli jos etsit kertaluontoista, mutta takuulla upeaa elämystä, se on tässä! 

Kauden 2024 ensimmäiset tandemit on varattavissa jo verkkokaupasta. Jos et löytänyt sopivaa aikaa, voit odotella uusien avautumista, avaamme uusia sitä mukaa kun ajat vahvistuvat kouluttajiemme kanssa. Tilaa uutiskirje etusivulta tai seuraa meitä somessa (Facebook, Instagram) niin saat tiedon nopeammin!

Mikäli haluat varata tandemin tiettyyn aikaan, lisäämme hintaan 50€ varausmaksun. Aikoja voi tiedustella suoraan tandem@skydivejkl.fi 

KELPPARIT JA VANHAT OPPILAAT

Kausi alkaa starttailla toden teolla ja tässä vielä muistilista jäsenille:

Kerholla nähdään!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiedotamme uusimmista tandemajoista, tapahtumista ja tarjouksista!