Kausi tulee - Oletko valmis? - Skydive Jyväskylä

Kausi tulee - Oletko valmis?

Skydive Jyväskylän kausi avattiin perjantaina 3.3. hienoissa keleissä jäähypyillä Jyväsjärvelle. Kausi alkaa siis starttailla toden teolla pikkuhiljaa ja tässä vielä muistilistaa jäsenille:

Turvallisuuskoulutus Safety 2.3 pidetään torstaina 16.3. klo 17-19 Lutakossa, Jamkin Dynamo-rakennuksessa (opastus pääovelta). Halukkaille C/D-lisenssiläisille tilaisuus jatkuu waiverintarkistuskoulutuksena klo 19-19.30.

Turvallisuuskoulutuksessa käydään ajankohtaista hyppyturvallisuusasiaa, viime vuoden turvallisuusilmoitukset sekä mitä voimme itse tehdä eri tavalla ja mitä teemme jo oikein! Turvallisuuskoulutus on suunnattu kaikille Jyväskylässä hyppääville - myös innokkaille oppilaille tämä on hyvä tapahtuma kerryttää omaa osaamista. Hyppymäärään katsomatta kaikki voivat osallistua.

Ensimmäinen oppilaskertaus järjestetään 18.3.klo 12-14.30. yhdessä pakkauskertauksen kanssa Jyväskylän ammattikorkeakoulun liikuntasalissa (päärakennus, 2. kerros). Aikataulu on tiivis, joten ole hyvissä ajoin paikalla. Jamkin P-alue vapaasti käytössä, lauantaina ei pysäköinninvalvontaa.
Oppilaskertaus on pakollinen steppi kaikille oppilaille ennen alkavan kauden ekaa hyppyä, joten tule mukaan niin pääset aloittamaan kauden asap.Ota hyppypäiväkirja mukaan! Myös tuoreet kelpparit ovat halutessa tervetulleita kertaamaan vaikka pakkaamista.
Ohjelmassa on:
  • teoriakertaus
  • pakkauskertaus
  • vv-näytteitä pakkauksen lomassa
19.4. järjestetään toinen oppilaskertaus, tarkka aika ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Kevätkokous järjestetään heti kun saadaan viime vuoden tilinpäätös kasaan ja suunnitellaan myös kevättalkoita kerholle. 

Kesän 2023 alkeiskurssit ja muutama tandemhyppyslotti on jo varattavissa, muistakaa mainostaa tutuille! 

Tehdään yhdessä hieno hyppykausi 2023!

Tilaa uutiskirjeemme

Tiedotamme uusimmista tandemajoista, tapahtumista ja tarjouksista!